Personvernerklæring for Flyr.no

Personvernerklæring for Flyr.no

Formål
Når du besøker Flyr.no bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å innhente ikke-personlig informasjon til å følge med på trafikk og bruk av siden.

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til at vi sender deg informasjon om Flyr og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette.

Ønsker du å melde deg av, kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på avmeldingslinken i en av e-postene du mottar fra oss.

Hvordan personopplysningene innhentes
Vi samler inn e-postadressen din gjennom påmeldingsskjemaet på nettsiden. Det er frivillig å oppgi dette.

Hvordan personopplysningene lagres
Personopplysningene lagres i vårt e-postsystem som er plassert på servere innenfor EU og oppfyller strenge sikkerhetskrav i henhold til gjeldende personopplysningslov.

Melder du deg på våre nyhetsbrev vil e-postadressen din lagres frem til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet.

Endring og sletting av personopplysninger
Ønsker du å endre eller slette dine opplysninger kan du kontakte oss på e-post personvern@flyr.no

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har lagret om deg og hvordan de behandles.

Du har også rett til å kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysningene, i henhold til gjeldende lover og regler. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke, og du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke.

Dersom du har noen spørsmål eller du føler noe er uavklart, kan du ta gjerne ta kontakt med oss på personvern@flyr.no.

Du har også anledning til å klage til tilsynsmyndighetene som er Datatilsynet i Norge. Du finner deres kontaktinformasjon på www.datatilsynet.no.

Tilbake